Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 9 + 9    

A password will be emailed to you.

Ingyenesen letölthető a VOX júliusi száma

Örömteli hírrel szolgálhatunk a VOX mozimagazin háza tájáról. A Fórum Hungary és lapunk együttműködésének keretében, valamint a Citroen Pásztor támogatásának köszönhetően, magazinunk júliusi számához az olvasók ingyenesen juthatnak hozzá a www.dimag.hu oldalon. (az olvasáshoz szükség van az ingyenes Dimag Reader-re, mely több operációs rendszeren is fut)
A VOX mozimagazin a nyomtatott lappiac kihívásaira adott válaszként már tavaly szeptember óta együttműködik a dimag.hu-val, hogy a lap digitális formában, plusz tartalmakkal felvértezve egy új közönséghez is könnyen eljuthasson. Mivel ez még egyáltalán nem megszokott formája az újságlapozgatásnak, ezért úgy gondoltuk, minden érdeklődőnek megadjuk a lehetőséget, hogy ingyen kipróbálja az e-magazin olvasásának élményét.
A Fórum Hungary jóvoltából az e-magazin rengeteg plusz videós Verdák 2 tartalommal (színfalak mögött anyagok, karakterbemutatók…),  bónusz képgalériákkal és több oldalnyi, a nyomtatott magazinban nem látható cikkel bővült, ezáltal is bemutatva az új formátumban rejlő lehetőségeket.
Az ingyenes szám természetesen az eddigi dimagos előfizetőinket sem érinti hátrányosan, hiszen az előfizetésük egy hónappal hosszabbodik általa.
Az e-magazin akciója mellett a VOX mozimagazin júliusi számának nyomtatott változata természetesen a megszokott formában és minőségben került az újságárusokhoz és az előfizetőkhöz.

Itt tudod letölteni a júliusi elektronikus VOXot!

Kellemes e-lapozgatást kíván:

A VOX csapata és a Citroen Pásztor

Kapcsolódó cikkek:
Megnyílt a CinemaCity új VIP mozija a Mammut I.-ben
Golden Globe-jelölések 2018
Oscar-jelölt animációk

Kapcsolódó cikkek:

  1. Hogyan fizess elő az elektronikus VOX mozimagazinra
  2. Fizess elő az elektronikus VOX mozimagazinra!
  3. Transformers 3 – Itt az első előzetes!

 

Szólj hozzá!