Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 2 + 7    

A password will be emailed to you.

2011.02.24.- Féktelen harag 3D

KRITIKA

Ha azt a pénzt, amit a 3D elvitt, inkább odaadják egy rendes akciórendezőnek, simán lehetett volna jó is ez a film.

Susánszky Iván

Milton (Nicolas Cage) megszökik a pokolból, hogy bosszút álljon a lánya gyilkosain, és megmentse elárvult unokáját. A nyomában a kifogástalan öltözékű könyvelő (William Fichtner), aki azt a feladatot kapta a nagyfőnöktől, hogy vigye vissza a szökevényt. Nagy autósüldözések, robbanások, bunyó, sok-sok kilőtt tár.
Sajnos a rendező, Patrick Lussier egyáltalán nem érti ezt az egészet. Hogy mikor, mit kellene csinálni: belassít mindent, amikor tempós akciójelenet kéne, időzik, amikor pörgetni kellene a cselekményt, szépen megmutatja, ahogy a két főhős tol egy autót a búzamezőben. Tanácstalanságának legékesebb bizonyítéka a dugós-lövöldözős jelenet, melynek megtekintése után nézzük meg a Golyózápor vonatkozó jelenetét. Tetszik látni, miről beszélek?
Lussier egyébként valószínűleg tisztában volt saját alkalmatlanságával, úgyhogy ahova csak tudott, meztelen nőket tett, hátha legalább az leköti a nézőt, amíg ő kitalálja, miképpen oldja meg a nagy leszámolós tömeglövöldözést. Sajnos annyi mell a világon nincsen, úgyhogy meg kell elégednünk azzal, hogy a főhős egy nagyon szép piros autóban körbe-körbe furikázik, és néha shotgunnal lövöldözik. A magyar szinkron teljes tévedés, feltehetőleg még azt a kevés pozitívumot is sikerült eltüntetni, ami eredetileg megvolt.

104 perc, amerikai

Kapcsolódó cikkek:
Ígéretes fiatal nő
Bridget naplója
Pesti balhé

Kapcsolódó cikkek:

  1. 2011.01.27.- A dilemma
  2. 2011.02.03.- Párizsból szeretettel
  3. 2011.01.06.- Piranha 3D

 

Szólj hozzá!