Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 4 + 8    

A password will be emailed to you.

2011.01.27.- A dilemma

KRITIKA

Ron Howard most mellélőtt.

Vörös Adél

Az Angyalok és démonok és az Egy csodálatos elme rendezője érzékeny hollywoodi mesterember. Nemcsak a jó történetekhez, a sikerhez is van tehetsége. Ebben az esetben minimum az egyik sajnos nem borítékolt. Van ugyan történet, de sajnos nem elég érdekes.
Pedig az alaphelyzet lehetne humorforrás: Ronny (Vince Vaughn) és Nick (Kevin James) kebelbarátok; Nicknek van egy csini felesége, Geneva (Winona Ryder); Ronnynak meg egy türelmes barátnője (Jennifer Connelly), akit környezete szerint már ideje lenne elvenni, ő azonban eredendően irtózik a házasságtól. A dilemma azonban elsősorban mégsem ez, hanem egy meglesett pillanatból következik: Ronny véletlenül szemtanúja lesz egy csóknak Geneva és egy ismeretlen férfi között. Innentől kezdve hősünket a düh, a bosszúszomj, a baráti empátia és aggodalom motiválják felváltva és együtt, na meg egymás ellenében. Ez egy jól megírt vígjátékban rengeteg esetlen helyzetkomikumot eredményezne, de itt valahogy csak az esetlenség marad, kevés humorral nyakon öntve.
Winona Ryder végre jó formáját hozza, a mellékszereplő Connelly is ugyanolyan szeretetreméltó, mint máskor, ám a két pasi, azaz leginkább Vaughn úgy szerencsétlenkedi végig a filmet, hogy közben szinte egyáltalán nem érinti meg a nézőt. Ami nagy baj, mert ő a főszereplő…

111 perc, amerikai

Kapcsolódó cikkek:
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság
C'mon C'mon: Az élet megy tovább
2011.06.30.- Larry Crowne

No related posts.

 

Szólj hozzá!