Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 1 + 8    

A password will be emailed to you.

Megnyílt a CinemaCity új VIP mozija a Mammut I.-ben

Több hónapos felújítás, és a vírus miatti bezárások után a Cinema City október 1-én megnyitotta második VIP mozirészlegét Budán, a Mammut I. bevásárlóközpontban. Mindegyik moziterem a legmodernebb mozitechnológiával felszerelt, a 3 VIP terem egyike Kelet-Közép-Európa legnagyobb befogadóképességű (89 fő) és legnagyobb vásznával (63 négyzetméter) felszerelt VIP terme a cég hálózatában. A beruházás teljes értéke 2,5 millió euró.

cinemacity_Mammut_I_VIPA Cinema City 2019. december 19-én a Mammut II. bevásárlóközpontban 3 hónapos átalakítást követően nyitotta meg az 5 teremből álló és egyszerre 880 fő befogadására alkalmas moziegységét. A páros épületben elhelyezkedő multiplex termeinek átalakítása 2 millió eurós befektetésből valósult meg.
A szeptember 24. óta tesztüzemmódban működő Mammut I. 5 multiplex terme 772 vendéget vár, október elsejével pedig a 3 teremből álló VIP részleg 185 fő befogadását teszi lehetővé. A Cinema City Aréna VIP termeinél már megszokott kényelem, a helyben készült ételek és a korlátlan büféajánlatot kínáló mozi nemcsak különleges élményre vágyó pároknak, baráti társaságoknak, családoknak szolgál kiváló programlehetőséggel, de céges csapatépítő vetítések, konferenciák vagy előadások tökéletes helyszíne lehet a budai oldalon.
A VIP jegyek az Arénához hasonlóan a 2D vetítések esetében 6150 forintba, a 3D vetítésekre 6400 forintba (plusz szemüveg) kerülnek, ami magában foglalja a VIP lobbyban felszolgált komplett menüsor (saláták, meleg ételek, desszertek) kínálatát,  valamint a mozis rágcsálnivalók, a korlátlan üdítő- és alkoholosital-fogyasztást is.

 

 

 

cinemacity_Mammut_I_.bejárat_2

 

cinemacity_Mammut_I_VIP_lobby

 

cinemacity_Mammut_I_VIP_lobby2

 

cinemacity_Mammut_I_terem_2

 

cinemacity_Mammut_I_VIP2

 

 

Kapcsolódó cikkek:
Minyonok: Gru színre lép
A lelőhely
Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték szinkronos előzetes

Kapcsolódó cikkek:

  1. Digitális IMAX Magyarországon
  2. Harry Potter minden bevételi rekordot megdöntött
  3. Október 1-jén nyit az Art+ Cinema!

 

Szólj hozzá!