Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 6    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Ron Burgundy – A legenda folytatódik

Mozizz velünk 2014. május 7-én!Csak egyszer a vásznon! Csak most nézheted meg moziban Ron Burgundy második kalandját!

Ron Burgundy – A legenda folytatódik

A VÁRAKOZÁSNAK VÉGE, EMBEREK: Ron Burgundy visszatért és „viccesebb, mint valaha!” Miután elveszíti a munkáját feleségével és társbemondójával szemben, Ron ismét összetrombitálja hírbemondó-csapatát, hogy becsületét visszaszerezve felülkerekedjen egy új riválison. Vajh a világ legnagyobb hírbemondója képes lesz-e helytállni, vagy pedig összeomlik saját egója (és díjat érdemlő frizurája) súlya alatt? Bármi megtörténhet ebben a szemérmetlen komédiában, amely a kritikusok szerint „az év egyik legviccesebb filmje!”

Legyél ott Te is!

VOX mozimagazin és a Select Video jóvoltából 2014. május 7-én 19.00 órakor megnézheted az Mi Mozink Lurdyban a Ron Burgundy – A legenda folytatódik című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 50 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2014. május 6-án estig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Hogy hívják Paul Rudd karakterének legendás parfümjét a Ron Burgundy-filmekben?

a. Sex Panther
b. Naked Orgy
c. The Lion King

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között a neved bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A jegyek nem átruházhatóak és nem értékesíthetőek. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2014. május
Vetítés: A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
Diaz és Rogen

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Winter’s Bone – A hallgatás törvénye
  2. Vetítés: Mellékhatások
  3. Vetítés: Sikoly 4.

 

Szólj hozzá!