Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 3 + 3    

A password will be emailed to you.

VOX.hu – Bevezető

Néhány sor az új honlapról. Katt ide!

Sziasztok VOXuserek!

Beköszöntött egy új korszak a VOX mozimagazin életében, 3 és fél év után megújult a VOX.hu! A kor elvárásaihoz mérten próbáltuk fejleszteni a designt és a funkciókat is, reméljük mindez elnyeri majd tetszéseteket! Következzen akkor néhány szó az új honlapról:

- Az eddigi, megszokott funkciók többsége megtalálható itt is. Van VOXRádió, Tollpárbaj, Vetítések és Játékok, magazinajánló, mozipremierek, kritikák, szavazás, hírek stb. A főoldalon mindenhova találtok elérést, egyrészt a fenti Tartalom menüpontban, másrészt a jobb oldali menüben. Itt kategóriánként listázhatjátok a tartalmat, többek között hírekcsoportok szerint is.
– Regisztrálni egyelőre nem lehet! A cikkek kommenteléséhez és lájkolásához, valamint a fórum használatához egy Facebook regisztrációra van szükség.
– A főoldal Aktuális csoportjában a legfrissebb feltöltéseket találjátok, ide minden felkerül bármiféle csoportosítás nélkül. A fenti kirakatban főként csak hírek lesz.
– A Mozipremiereknél találjátok a legfrissebb hazai bemutatókat. Rájuk kattintva jön ki a film oldala, ahol elolvashatjátok a tartalmát, valamint a VOXos kritikáját (amennyiben már láttuk). Nemsokára lesz egy olyan funkció is, hogy szavazhattok az adott filmre (csillagozással), ez egyelőre regisztrációs lehetőség híján még nem működik. Ezzel szemben rákattinthattok a rendezőre, a szereplőkre, premierdátumra, a forgalmazóra stb., és rögvest elétek kerül az illető név, vagy cég szerinti csoportosítás.
– A főoldal VOX Extra részében a VOX.hu saját, ritkábban frissülő rovatai kaptak helyet: a magazinajánló, a VOXRádió, a Vetítések/Játékok és a Tollpárbaj.
– Új funkció a Facebook bevonása is. Minden cikket, vagy kritikát lájkolhattok és kommentelhettek, szóval ne fogjátok vissza magatokat, várjuk a sok-sok véleményt, és hozzászólást! :)
– Az új oldal fóruma megegyezik a Facebookon lévő VOX mozimagazin csoportjának fórumával, azt is használjátok egészséggel, hozzatok létre új topicokat, csacsogjatok kedvetekre! Ja, és ami a legfontosabb, hogy ne ijedjetek meg (már aki)! Az eddigi VOX.hu fórumja sem vész el, nemsokára elérhető lesz az oldalon a régi VOX.hu felület is, így egy jó ideig böngészhető marad annak adatbázisa és fórumja is!
– A Mozipremierek rovat nem listázható, így a filmek és a kritikák csak a keresővel és/vagy a premierdátum/alkotó/stb csoportosítással hívhatók elő. A Filmkritikák kategóriában azonban már listázható az összes az oldalon található írásunk.
– Elérhetőségeink nem változtak, az Impresszumban találjátok őket!
– Az új VOX.hu még nem nyerte el végleges formáját, folyamatosan fejlesztjük és bővítjük, így idővel további extra tartalmak is elérhetők lesznek. Reméljük, elnyeri tetszéseteket az új felület, és továbbra is sűrűn kattintgattok majd ránk!

Kellemes időtöltést minálunk!

Szöllőskei Gábor (Echte)
szerkesztő

Kapcsolódó cikkek:
Új múlt
Gonosz csoda
Lázadók

No related posts.