Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 1 + 8    

A password will be emailed to you.

Szerepelj Mads Mikkelsen oldalán!

Mads Mikkelsen a főszereplője Asger Leth hollywoodi filmrendező nyáron Magyarországon is készülő road-movie-jának. Magyarok is szerepelhetnek a produkcióban!

Mads Mikkelsen és Asger Leth hollywoodi filmrendező nyáron több európai ország mellett Magyarországon is forgatnak egy különleges,Telekommal közös filmes vállalkozás keretében. Most első alkalommal készül olyan film, amely az ügyfelet eddig nem látott mértékben vonja be a filmkészítés kreatív folyamatába.  A közönség az előkészítő munkálatoktól kezdve a film befejezéséig folyamatosan befolyásolhatja a film helyszínét, a szereplők nevét vagy a filmzenét, sőt akár szerepelhetnek is a filmben!  A T-Mobile révén magyarok is lehetőséget kapnak arra, hogy különböző tartalmakat küldjenek be, és alakítói, vagy akár résztvevői is lehessenek az akciófilm cselekményének. A move-on-film.hu weboldalon már most lehet jelentkezni néhány ígéretes szerepre!

A “Move On” alapforgatókönyvét a díjnyertes forgatókönyvíró, Matt Greenhalgh készíti. A történet egy férfi európai utazásáról és küldetéséről szól, melynek során egy titokzatos ezüst aktatáskát kell leszállítania, és minden körülmények között megvédenie. A karaktert a filmben a nemzetközileg is elismert, többszörös díjnyertes Mads Mikkelsen, Dánia első számú férfi színész sztárja alakítja. Mikkelsen a Nicolas Winding Refn által rendezett PUSHER c. mozifilmben debütált 1996-ban. Nemzetközi pályafutása 2004-ben indult, amikor a KING ARTHUR c. filmben Tristan szerepét játszotta. A nemzetközi áttörést azonban az jelentette, amikor 2006-ban a 007-es gonosza, azaz Le Chiffre karakterét formálta meg a CASINO ROYALE-ban. Még ugyanabban az évben, az Oscar díjas rendező, Susanne Bier által rendezett és Oscar díjra jelölt AFTER THE WEDDING főszerepét is ő játszotta. Azóta Mads Mikkelsen számos jelentős szerepet kapott nemzetközi mozifilmekben, mint 2009-ben Nicolas Winding Refn VALHALLA RISING című filmjében, a szintén 2009-ben készült COCO CHANEL AND IGOR STRAVINSKY filmben, azt követte 2010-ben a CLASH OF THE TITANS, 2011-ben a THE THREE MUSKETEERS, majd 2012-ben az A ROYAL AFFAIR. 2011-ben Mads Mikkelsen elnyerte a European Film Award for Achievement in World Cinema díjat, mellyel a film világához tett páratlan hozzájárulását ismerte el a European Film Academy. Mads Mikkelsen játssza a főszerepet Thomas Vinterberg THE HUNT c. filmjében, amit az idei Cannes-i Filmfesztiválon is jelöltek.

Jelentkezés és további információ a move-on-film.hu webcímen!

Kapcsolódó cikkek:
A titokzatos nő
Luca
Moziban a Depeche Mode!

Kapcsolódó cikkek:

  1. EFA díjazottak 2011
  2. S.O.S. Titanic
  3. Tele van meglepivel a Super 8

 

Szólj hozzá!