Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 3    

A password will be emailed to you.

Szavazz a Tökéletes Szakításra!

Juszt Balázs Split Perfect (Tökéletes Szakítás) c. rövidfilmje még csak a Cannes-i Filmfesztivál Short Film Cornerjén lesz ugyan bemutatva, de előzetese bekerült a legjobb trailerek versenyébe az International Movie Trailer Festival-on. A fesztiválon csak közönségszavazás dönt, és május 31.-ig bárki szavazhat az alábbi linken, aki rendelkezik Facebook profillal.

http://www.internationalmovietrailerfestival.com/all-trailers/split-perfect/

A rövidfilm sztorija szerint két pár szakít ugyanazon az estén és ugyanabban a bárban a lágy jazz kreálta film noir hangulatban. Adam (Árpa Attila) elhagyja élete nőjét, Cornelia-t (Dobó Kata), míg Eve (Valentin Titánia) elhagyja élete férfiját, Benny-t (Haumann Máté) és mindketten ugyanazokat a dolgokat hozzák fel érvként. Szóról szóra. Tehát a vászon mellett a szövegen is osztoznak.

A UCLA-n végzett rendező másodszor dolgozott együtt operatőrével, Dobóczy Balázzsal és a filmet ugyanúgy Jancsó Dávid vágta, ahogyan az első Cannes-i kisfilmjét, A jóéjtpuszit. A zenét Balázs Ádám szerezte és a Trio Midnight játszotta fel, ami olyan neves zenészeket tömörít, mint Oláh Kálmán, Balázs Elemér és Egri János.

Kapcsolódó cikkek:
Charlie angyalai
Jó srácok
A magazin: 2017. szeptember

Kapcsolódó cikkek:

  1. Kívül a közösségi hálón

 

Szólj hozzá!