Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 5 + 8    

A password will be emailed to you.

A Télapó a megoldás a lezuhanó műhold rejtélyére?

Az elmúlt napokban a világsajtót bejárta a hír, hogy egy 6 tonna összsúlyú műszaki hibás műhold lezuhan, és – bár nagy része megsemmisül a légkörben – alkatrészei elérik a Földet. A lezuhanó fémtörmelék végül a Karácsony-szigetek környékén, egy kb. 300 mérföldes körzetben csapódott az óceánba. Névtelenséget kérő forrásaink szerint azonban az űrszemét nem is a műhold maradéka: ez csupán egy egészen más eset fedőtörténete. A hatóságok régóta sejtik, hogy a Télapó és manói az Északi-sark egy különösen elhagyott részét használva operációs bázisul, speciális, ultramodern technikával felszerelve éves próbarepülésüket tartják. Több nemzeti hírszerző hatóság is megerősítette, hogy a Télapó és csapata titokban az egész világra kiterjedő karácsonyi akciójára készül.

Modern, túlnépesedett korunkban a Télapónak nincs is más lehetősége arra, hogy ajándékok milliárdjait kézbesítse egyetlen éjszaka alatt, mint egy hatalmas, egy mérföld széles, lopakodó technikával felszerelt, high-tech szán alkalmazása: ez a jármű pedig nem veszítheti el egy-egy alkatrészét az óceán fölött.

Abban viszont semmi meglepő nincs –bár a szigorúan vett konspirációs szabályok szempontjából hiba – hogy a titokban működő társaság (Télapó és legénysége) éppen a Karácsony-szigetek környékén gyakorlatozik.
A vezető űrügynökség arra figyelmeztet, hogy nincs közvetlen bizonyítékunk, mely megerősítené a télapó és a tengerbe zuhant roncsok közötti kapcsolatot, ezért nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonnunk. Médiafigyelő szervezetek már egyenesen felelőtlennek nevezik az eset és Télapó ultramodern óriásszánja összekapcsolását, mert így sok gyerek megijedhet, hogy a balesetben esetleg a Télapó is megsérült – márpedig erre semmilyen jel nem utal.
Munkatársaink az elmúlt napokban folyamatosan hívták az Északi-sarkot, ám ott senki nem vette fel a kagylót.

A Columbia Pictures és a Sony Pictures bemutatja az Aardman Animations produkcióját a Karácsony Artúrt – mely éppen a témába vág. Az animációs vígjáték november 24-től 3D-ben is látható a mozikban.

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2023. április
Kémesítve
Betiltották Gillian Anderson kampányfilmjét

Kapcsolódó cikkek:

  1. Cruise, a rocker
  2. Tolvajok rendezője
  3. Downey is másnapos

 

Szólj hozzá!