Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 11 + 2    

A password will be emailed to you.

Werner Herzog gonosz szerepben

Meglepő, fura (és egyben remek) szereposztási hír! Werner Herzog, olyan filmek rendezője, mint az Aguirre, Isten haragja (1972), a Kaspar Hauser (1974), a Nosferatu, az éjszaka fantomja (1979), a Woyzeck (1979), a Fitzcarraldo (1982), a Medvebarát (2005), a Hajnali mentőakció (2006) és a Mocskos zsaru – New Orleans utcáin (2009) alakítja majd a gazfickót a Tom Cruise főszereplésével készülő One Shot című krimiben.
Lee Child regénysorozatának hőse, Jack Reacher (Cruise alakításában) így végre felkerül a mozivászonra is. Jack Reacher egyébként egy gyilkossági nyomozó, aki a Magyarországon Csak egy lövés címen megjelent kötetben egyre jobban belemerül egy ügybe, melynek fontos szereplőjévé válik egy a hadsereg által kiképzett mesterlövész, aki véletlenszerűen lőtt le öt ártatlan embert.
A film forgatókönyvírója és rendezője az a Christopher McQuarrie, aki a Közönséges bűnözők (1995) forgatókönyvéért Oscar-díjat kapott. Ez a jó hír, ám sajnos McQuarrie első rendezése, a Hullahegyek, fenegyerek (2000) már kevésbé árulkodik zsenialitásáról. Reméljük, a One Shottal most nagyobbat üt.
Cruise-on és a frissen szerződtetett Herzogon kívül még feltűnik a filmben Rosamund Pike, Robert Duvall, Richard Jenkins és David Oyelowo (A majmok bolygója: Lázadás) is. A forgatás nemsokára kezdetét veszi, az amerikai mozibemutatót pedig 2013. februárjára tervezik.

Kapcsolódó cikkek:
Az elveszett város
A sötét lovag új posztere
Soderbergh új thrillere új sztárparádéval

Kapcsolódó cikkek:

  1. Tolvajok rendezője
  2. Mission: Impossible 4. előzetes
  3. Cruise, a rocker

 

Szólj hozzá!