Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 4 + 2    

A password will be emailed to you.

Cruise, a rocker

Az elmúlt napokban bejárta a világsajtót a hosszú hajú, tetovált, kigyúrt Tom Cruise fotója. A színész egy rockert játszik a Rock of Ages-ben, az öt Tony-díjra jelölt, nagy sikerrel futó Broadway-rockmusical filmváltozatában. De a film néhány műhelytitkáról csak most rántotta le a leplet Adam Shankman rendező, akit a Hairspray bemutatója után maga Cruise keresett meg az ötlettel.

– Először nem tudtuk, mi lesz a film – mondta el a direktor. – Csak kerestünk valamit, amiben Tom őrültködhet, énekelhet és zenészt játszhat. Azután egy jótékonysági esten megláttam, ahogy a feleségével, Katie Holmes-szal táncol és a Whatever Lola Wants-ot énekli, és akkor ugrott be, hogy ez a figura igazán jól áll neki: végül Axl Rose-ból, Keith Richards-ból és Bret Michaels-ből gyúrtuk össze a figuráját. Az első forgatási napon felénekelte a Def Leppard Pour Some Sugar on Me-jét, és őrült jó volt. Egyértelmű: egy nagyon nagy rockzenészt egy nagyon nagy színésznek kellett eljátszani. És Tom isteni.

A filmben Tom Cruise-nak bőven lesz alkalma bebizonyítani, milyen rockzenész lett volna belőle. Nemcsak Def Leppardot fog énekelni, a nézők megcsodálhatják majd, amint előadja Bon Jovi Wanted Dead or Alive-ját, a Scorpions Rock You Like a Hurricane-jét, beszáll a Journey Don’t Stop Believin’-jének előadásába, és közben táncra is perdül.

A film 2012 májusában kerül a mozikba.

IC Press

Kapcsolódó cikkek:
Jeges pokol
Oscar-nyertesek 2016
G.I.Joe: Megtorlás poszterek

Kapcsolódó cikkek:

  1. Anne Hathaway és más drogok
  2. Mission: Impossible 4. előzetes
  3. Tele van meglepivel a Super 8

 

Szólj hozzá!