Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 10    

A password will be emailed to you.

Romantikus websorozat nyerte az Origo Zrt. tenderét

Hazánk legnézettebb napi drámasorozatának gyártója, a Magyar Grundy UFA nyerte az Origo Zrt. pályázatát. A két cég Magyarország első romantikus websorozatát alkotja meg, Csalfa Karma címmel. A fikció májustól érhető el a Life.hu weboldalon, illetve testvércsatornáján, a LifeNetwork TV-ben.

2010 decemberében Magyarország meghatározó interaktív és multiplatform tartalomszolgáltatója, az Origo Zrt. gyártókat keresett kreatív műsor és tartalom előállítására. A kiírt tenderre olyan produkciós cégek jelentkezhettek, akik online platformon (a Life.hu-n) és a televízió képernyőjén (a LifeNetwork TV-ben) egyaránt életképes műsorkoncepcióval tudnak előállni. Elsősorban a 18-39 közötti női célcsoporthoz szóló fikciós sorozatok ötletét várta.

- A beérkezett pályázati anyagok közül végül a Magyarország legsikeresebb napi sorozatát is készítő Magyar Grundy UFA műsorötletét találtuk a legjobbnak. A történet egy klasszikusnak nem mondható szerelmi háromszöget dolgoz fel – tájékoztat Hámori Barbara, az Origo Zrt. Szórakoztató tartalmainak igazgatója. – A Csalfa Karma az első hazai gyártású romantikus websorozat lesz. Bár Amerikában ez a műfaj már virágzik, itthoni megvalósítása úttörő vállalkozásnak számít.

A Csalfa Karma 2011 májusától érhető el az ország legdinamikusabban fejlődő női oldalán (12. héten napi 243.873 egyedi látogató, forrás: gIA OPA Total UC), a Life.hu-n. A huszonnégy, egyenként 7 perces webizódokkal hetente három alkalommal – hétfőn, szerdán és pénteken – találkozhatnak a felhasználók. A LifeNetwork TV pedig vasárnap esténként adja le a sorozat HD minőségben készített, 21 perces változatát.

Kapcsolódó cikkek:
A magazin: 2021. október
Pont az a dal
A magazin: 2018. augusztus

Kapcsolódó cikkek:

  1. Zöld Lámpás 4 perces exclusive footage
  2. Eushorts Rövidfilm Fesztivál

 

Szólj hozzá!