Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 6 + 6    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Paul

Mozizz velünk premier előtt 2011. április 20-án 19.00 órakor!

Paul

Simon Pegg és Nick Frost (Vaskabátok, Haláli hullák hajnala) újra együtt, ezúttal két sci-fi-őrült szerepében, akik elzarándokolnak Amerika ufo-hátországába, és ott véletlenül összefutnak egy űrlénnyel, aki egy olyan eszeveszett kalandtúrára viszi őket, amitől örökre megváltozik számukra a világegyetem.
Egy Paul nevű földönkívüli az elmúlt hatvan évben egy titkos katonai bázison múlatta az időt. Az űrutazó fenegyerek ismeretlen okból úgy dönt, hogy elhagyja a létesítményt, és felugrik az első arra tévedő járműre. Ez pedig egy bérelt lakóbusz, melyben két földlakó, Graeme Willy és Clive Collins utazik éppen. Miközben üldözik őket a szövetségi ügynökök, no meg egy véletlenül elrabolt lány felbőszült apja, Graemme és Clive idétlen tervet ötöl ki, miképp juttassák vissza Pault az anyahajójára. És miközben a két nyominger segíteni igyekszik, a kis zöld lény talán éppen bolygóközi hőst csinál a két balfácánból.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin® és a UIP-Duna Film jóvoltából 2011. április 20-án 19.00 órakor megnézheted a Cinema City MOM Park moziban a Paul című filmet. Te is egyike lehetsz annak az 55 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a díszbemutatón, ha 2011. április 19-én délután négy óráig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu e-mail címre.

Az alábbi három híres színész-vezetéknév gazdája közül az egyik nem a Paul keresztnevet viseli. Vajon melyik az?

a. Giamatti

b. Newman

c. Gyllenhaal


E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Kultfilm: szex, hazugság, videó
Képek az új Alien filmből
Battleship előzetes

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: Csak szexre kellesz
  3. Vetítés: Scott Pilgrim a világ ellen

 

Szólj hozzá!