Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 8 + 6    

A password will be emailed to you.

Tudsz titkot tartani?

2019.11.21. (Can You Keep a Secret?) Emma ​épp elég katasztrófafilmet látott már ahhoz, hogy amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni. A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves idegennel. Ám az élet mást tartogat számukra. Kiderül, hogy a férfi Emma legfőbb főnöke, aki most már minden pikáns titkot tud a lányról.

KRITIKA

A Sophie Kinsella azonos című regényéből készült Tudsz titkot tartani? nonszensz, vagy épp egysíkú karaktereivel, slapstick humorával, bárgyú történetvezetésével és a két főszereplő közötti nulla kémiával éri el, hogy végeláthatatlannak tűnjön másfél óra.

Arányi Zsuzsanna

canyoukeepasecret01Emmának (Alexandra Daddario és az ő babonázó erejű kék szemei) nincs jó napja: egy félresikerült üzleti megbeszélés után a hazaúton turbulenciába kerül a repülőgépe, ez pedig az utolsó csepp a pohárban, túlfeszített idegei megadják magukat, és a halálfélelemtől szájmenést kapó lány rázúdít minden kínos, vagy épp pikáns információt magáról a mellette ülő vadidegen (és természetesen vadítóan jóképű) férfira… akiről hamarosan kiderül, hogy Emma cégének eddig nem látott főnöke – és most már összes titkának tudója. Daddariót egy másik filmben akár energikusnak és kedvelhetően hebrencsnek tudnánk látni, mivel azonban olyan amplitudóval játszik, amit a forgatókönyv minimálisan sem indokol, így bájos helyett irritáló lesz a karaktere. Ami pedig még ennél is fájóbb, hogy minimális szexuális feszültség és/vagy összhang sincs közte és férfi főszereplőtársa, Tyler Hoechlin között, ami pedig egy romantikus komédia alap építőköve kell, hogy legyen. Az agyalágyult fordulatok és a görcsös, cseppet sem humoros viccelődés sem javítanak a helyzeten. Inkább nézzünk újra egy ’90-es évekbeli klasszikust!

voxmeter030

A Tudsz titkot tartani? a Magyar Filmadatbázisban!

94 perc, amerikai

Kapcsolódó cikkek:
Interjú a Heavy túra rendezőivel
2011.03.24.- Álomháború
2010.12.30.- Északi karácsony

Kapcsolódó cikkek:

  1. 2011.03.17.- Dobolj, ha tudsz!

 

Szólj hozzá!