Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 9 + 8    

A password will be emailed to you.

Megfiatalodik az X-men

A mutánsok nem adják fel: az X-Men világ újra életre kel. A hónap végén munkához lát a stáb, augusztus 31-én kezdődik a főmutánsok fiatalkoráról szóló történet forgatása. Az első két részt sikerre vivő Bryan Singer íróként és producerként működik közre, a rendezői széket a kegyetlen angol humoráról ismert Matthew Vaughn, a Ha/Ver rendezője foglalja el.

A produkcióban közreműködők mind azt nyilatkozták az utóbbi hetekben, hogy ez az X-Men nem a korábbiak kamaszváltozata lesz; bár azokat a szerepeket, amelyeket eddig olyan színésznagyságok alakítottak, mint Ian McKellen és Patrick Stewart, most a fiatal angol film fenegyerekei, Michael Fassbender és James McAvoy formálják meg, az alkotók bíznak benne, hogy a jóval később játszódó korábbi részek méltó folytatását hozzák tető alá.

A rendező elképesztő speciális effektusokat ígér, és sok horzsolást: azt nyilatkozta, hogy ahol elkerülhető a számítógépes technika, ott ő el is fogja kerülni, és csak azt fogják utólag digitálisan a filmbe illeszteni, amit muszáj. Egy sötétebb és komolyabb hangulat várható, mint az eddigi X-Men kalandokban.
A történet a 60-as években, Kennedy elnöksége alatt játszódik, amikor két fiatalember – egy angol arisztokrata és egy a koncentrációs tábort túlélt zsidó menekült – találkozik, és összebarátkozik: belőlük lesz később a két főellenség, Xavier professzor és Magneto – körülöttük pedig számos különös, felfoghatatlan képességű lény.

Kapcsolódó cikkek:
Tintin előzetes
Soderbergh új thrillere új sztárparádéval
Dustin Hoffman 7 és fél milliót kaszált

No related posts.

 

Szólj hozzá!