Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 2 + 12    

A password will be emailed to you.

Vetítés: Eleven testek

Mozizz velünk premier előtt 2013. április 10-én 19.00 órakor!

Eleven testek

R (Nicholas Hoult), egy érző, magányos zombi, kinek szívét a bájos, és nagyon is élő Julie (Teresa Palmer) ejti rabul. R ahelyett, hogy Julie agyát falná fel, inkább megmenti a fiatal lányt éhező zombi társaitól. Julie R-rel való találkozása után apjához (John Malkovich), a kegyetlen zombivadászhoz siet, hogy elújságolja neki a nagy hírt: találkozott egy olyan sráccal, aki nem csak egy csoszogó, üres tekintetű zombi, hanem valami más. De az élőhalottaktól rettegő embereket nehéz meggyőzni bármiről is. A háború elkezdődik élők és holtak között, veszélybe sodorva a fiatal szerelmesek jövőjét. Pedig abban a pillanatban minden egy csapásra megváltozott, mikor R, az egzisztenciális válságban lévő zombi srác szíve megdobbant, és hideg testét a szerelem felhevítette. Olyasmi történt vele, ami talán az egész emberiséget megmenthetné… Mert ez a szerelem nem egy halott ügy.

Legyél ott Te is!

A VOX mozimagazin és a Pro Video jóvoltából 2013. április 10-én 19.00 órakor megnézheted az Mi Mozink Lurdy Házban az Eleven testek című filmet. Te is egyike lehetsz annak a 100 szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2013. április 8-án délig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.

Az alábbi filmek közül még melyik sorolható a romzomkom műfajába?

a. [Rec]
b. Haláli hullák hajnala
c. Holtak hajnala

E-mail formátuma: Az e-mail tárgyaként (subject-jeként) a film címét tüntesd fel, és kötőjellel írd mellé az általad helyesnek gondolt válasz betűjelét.

Válasz e-mailben a vetítés előtt pár nappal, de legkésőbb a vetítés előtti napon tájékoztatunk a sorsolás eredményéről, s ha nyertél, nem kell mást tenned, mint a vetítés napján 18.15 és 18.45 között e-mail címed bemondásával átvenni a két személyre szóló meghívót a mozi pénztárában a forgalmazó munkatársától.

Játékszabály: A játékban minden olvasó részt vehet, aki a játék időtartama alatt visszaküldi a helyes választ e-mailben a megadott címre. Minden személy csak egyszer jelentkezhet, több jelentkezés esetén csak az elsőt számoljuk el érvényesként. Egy személy csak egy páros mozijegy megnyerésére jogosult. A mail küldésével a játékos elfogadja a játékszabályzatot. A határidőn túl küldött e-mailek nem vesznek részt a játékban. A játékos a játékkal kapcsolatban peres úton igényt nem támaszthat.

Kapcsolódó cikkek:
Elveszett illúziók
Aline: A szerelem hangja
Ragadozók

Kapcsolódó cikkek:

  1. Vetítés: Sikoly 4.
  2. Vetítés: Mocsokváros utcáin
  3. Vetítés: Tintin kalandjai

 

Szólj hozzá!