Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 7 + 12    

A password will be emailed to you.

fockers01
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 3.8/5 (9 votes cast)

Utódomra ütök

2010.12.23. (Little Fockers) Tíz évvel, két kis Beckurral és számtalan akadállyal később Greg végre megbékél szigorú apósával, Jackkel. Ám amikor a pénzszűkében lévő apuka másodállást vállal egy gyógyszercégnél, Jack ismét teljes gőzzel gyanakodni kezd kedvenc ápolójára.
Amikor Greg és Pam egész klánja – Pam expasijával, Kevinnel kiegészülve – felvonul az ikrek születésnapi buliján, Gregnek bizonyítani kell a szkeptikus após előtt, hogy ő a férfi a háznál. Ám a sok félreértés, kémkedés és titkos hadművelet közepette vajon sikerül Gregnek kiállnia Jack utolsó próbáját, és ő lehet a család következő pátriárkája vagy a bizalom köre megtörik örökre?
Az akaratok viadala Jack Byrnes és Greg Beckur között a tetőfokára hág a nagysikerű vígjátéksorozat harmadik részében, melyben Laura Dern, Jessica Alba és Harvey Keitel csatlakozik a parádés szereposztáshoz.

KRITIKA

Robert De Niro mostanában el se olvassa a neki küldött forgatókönyveket? Mással nem tudom magyarázni, hogy elvállalt egy olyan filmet, amiben a csúcspoént az jelenti, amikor Ben Stiller egy injekcióstűt szúr a farkába, és mindezt egy gyerek végignézi…

Tóth Csaba

Úgy tűnik, mostanában Hollywoodban valaki beleszeretett Sas Tamás filmjeibe, és azokat tartja kiindulópontnak egy-egy új vígjáték készítésekor. Nagy honi vígjátékgurunk bizonyára kurzusokat tartott a Universal stúdióban is, melyeken lenyűgözte hallgatóságát, amikor bemutatta, hogyan kell értelmezhető történet nélkül különböző figurákat, helyzeteket, helyszíneket és sztárokat egymásra pakolni úgy, hogy még véletlenül se legyen semmi értelme az egésznek. Általában szokás azt mondani, hogy a hollywoodi filmekben az a jó, hogy még a rosszabbak is tisztességesen, minimum közepes szakmai színvonalon össze vannak rakva, van elmesélhető történetük, elejük és végük stb… Beckurék harmadik (és remélhetőleg befejező) kalandjában mindezt gyorsan felejtsük is el. Paul Weitz rendezőnek láthatóan fogalma sem volt arról, mit is kéne csinálnia, miután átvette a stafétabotot Jay Roachtól, és az eredmény egy káoszba fulladó, az elejétől a végéig rendkívül kínos, erőltetett gegsorozat lett, amelyben Jessica Albanak például azt kéne elhinnünk, hogy ő csak úgy tud elcsábítani egy férfit, hogy leissza magát és magába töm egy nagyobb adag férfi potencianövelőt.

98 perc, amerikai, 2010

Utódomra ütök, 3.8 out of 5 based on 9 ratings
Reviewed by Echte on 22 December 2010

Szólj hozzá!