Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 4 + 7    

A password will be emailed to you.

pitchperfect01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tökéletes hang 3

2017.12.28. (Pitch Perfect 3) Az előző két részben megkedvelt lányok lediplomáztak és kiléptek a nagybetűs életbe, ahol már nem elég a sikerhez, ha valaki egy acapella-együttes tagja. A Bellák nagy lendülettel visszatérnek a Tökéletes hang 3-ban, az eddig több mint 400 millió dollárt hozó sorozat újabb részében. A világbajnokság megnyerése után a Bellák szétszéledtek, és keserűen tapasztalták, hogy az énektudás még nem jelent biztos állást. Ám hirtelen lehetőség adódik, hogy tengerentúli turnéra induljanak, tehát a csodás csajok ismét összegyűlnek, hogy együtt énekeljenek és szokásuk szerint kétes kimenetelű döntéseket hozzanak.

KRITIKA

Valljuk be, már a második rész is felesleges volt, de jól esett újra látni együtt énekelni az a capellás csajokat, és a filmet még magával vitte az első rész lendülete. A harmadik részre ebből a lendületből már semmi sem maradt.

Tóth Csaba

pitchperfect01Egy franchise-nak általában nem tesz jót, ha minden filmjét más rendezi, hiszen könnyen elveszhet az a hang, ami az első filmet annak idején népszerűvé tette. Nem tudom, honnan akasztották le Jason Moore és Elizabeth Banks után Trish Sie-t, de ha van igazság a Földön, ezután a teljesítmény után soha többé nem rendezhet filmet. A Step Up-filmes háttérrel rendelkező Sie nagyjából annyit fogott fel a korábbi részekből, hogy vannak ezek a lányok, akik a capellában énekelnek, többségében modern popdalokat, így nem csinált mást, csak egy alibi sztorit kitalálva elintézte, hogy a lányok minél látványosabb háttér előtt adhassák elő a produkcióikat. Énekelnek cápás óriásakvárium és katonai vadászgépek előtt is – látszik a film magasabb költségvetése -, csak egy valamiről feledkeznek meg: ez csak akkor működik, ha vicces. Csakhogy Sie Step Up-módra dolgozik, karakter- és poénépítés helyett csak klipkoreográfiákban gondolkodik, a történet pedig olyan szinten nem érdekli, hogy bár egy kő egyszerű cselekményű filmről van szó, még ennek az elmesélésébe is képes belezavarodni. Azt pedig miből gondolta, hogy a Tökéletes hang-szériának pont egy gengszteres/emberrablós történetszálra volna szüksége? Szívesen mondanám, hogy legalább a csajok mentik a menthetőt, de még ez sem igaz: ők is csak tanácstalanul ténferegnek ebben a filmnek nevezett szörnyszülöttben.

voxmeter030

A Tökéletes hang 3 a Magyar Filmadatbázisban!

93 perc, amerikai

Reviewed by Echte on 27 December 2017

Szólj hozzá!