Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 1 + 7    

A password will be emailed to you.

escapeplan01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)

Szupercella 3: Az Ördögverem

2019.07.11. (Escape Plan: The Extractors) Ray Breslin és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak: az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját. A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót…

KRITIKA

Az, hogy jobb a második résznél, ebben az esetben csupán annyit jelent, hogy Stallone tényleg főszereplő, s megtekintés közben nem akarunk megállás nélkül ordítani a fájdalomtól. Beérjük a halkabb nyüszítéssel is.

Kovács Gellért

escapeplan01Azonban a kérdés még mindig áll – mi a fenéért kell egy ilyen filmet bárhol bemutatni moziban? Bár a rendező, John Herzfeld (2 nap a völgyben, 15 perc hírnév) tagadhatatlanul próbálkozik valamiféle igényességet csempészni a nyilvánvalóan aprópénzből összedobott Zs-moziba, ám az olyan tisztességesebb dolgok, mint például a hangulatos, de teljesen indokolatlan nyitómontázs az ohiói munkásváros hétköznapjairól, csak hiú reményeket keltenek a nézőben – így még fájdalmasabb tud lenni az összhatás.
Történet az most sincs, pontosabban az van, hogy Stallone-on bosszút akarnak állni, ő meg némi 50 Centtel közös laptopnézegetés után beveti magát a rendszerváltás előttről rajtunk maradt, Vas megyei betonbuszmegállóhoz hasonlító kelet-európai börtönbe, hogy először csak a csatornában nézzen csúnyán, majd a felsőbb szinteken is ugyanezt folytathassa – némi takarékos bunyó és lejárt szavatosságú egysorosok kíséretében. Akcióját a filmbe befektető ázsiai cégek által delegált, nem annyira érdekes színészek, s azok harcművészeti bemutatója kíséri, na meg Dave Bautista, aki mordályból kilőtt, házipécével generált CGI-golyókkal robbant lyukat a gonoszok hasába.
Sly tehát még a Rambo V – Utolsó vér előtt gyorsan túlesett egy újabb VOD-gagyin, ami a imidzsének nyilván nem árt, de aligha volt szüksége rá. Nekünk meg pláne.

voxmeter030

A Szupercella 3 – Az Ördögverem a Magyar Filmadatbázisban!

97 perc, amerikai

Szupercella 3: Az Ördögverem, 4.0 out of 5 based on 1 rating
Reviewed by Echte on 10 July 2019

Szólj hozzá!