Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 8 + 2    

A password will be emailed to you.

daddycool01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Papás babás

2018.07.05. (Daddy Cool) A negyven éves, de korával ellentétben éretlen Adrient dobja a nála fiatalabb, családra vágyó Maude. Szerelme visszaszerzésének érdekében a férfi úgy dönt, hogy egy bölcsődét nyit, amivel egy teljesen valószerűtlen tanulási élményben lesz része…

KRITIKA

A Három férfi és egy mózeskosár óta tudjuk, hogy a franciák nagyon érzik a kisgyerekekkel és béna apukákkal való viccelődést. A Papás babás azt bizonyítja, hogy bő harminc évvel később is jók ebben.

Tóth Csaba

daddycool01Annyira azért nem jó a helyzet, hogy a Papás babásban egy új vígjátékklasszikust köszönthessünk, de az biztos, hogy a film még úgy is szórakoztató, ha a története egy picit azért erőltetettre sikeredett. Mert ki akarná úgy visszaszerezni a volt csaját, hogy a közös lakásban – amiből amúgy ki kéne költöznie – kezd el környékbéli, hároméves gyerekekre vigyázni pénzért? Adrien rafinált terve persze az, hogy Maude közelében maradva így vissza tudja hódítani őt, ennek viszont se füle, se farka. Mindegy is, mert a Papás babás nem ettől lesz szórakoztató film, hanem attól, hogy az Adrient játszó Vincent Elbaz láthatóan marha jól kijön a pici srácokkal, akik neki köszönhetően természetesen játszanak, a filmben pedig ott van az Ovizsaru diszkrét bája, vagyis az, hogy milyen esetlen tud lenni egy macsó férfi, ha hirtelen egy csomó kisgyerekre kell vigyáznia. Adrien ráadásul nemcsak macsó, hanem egy kicsit bunkó is, a gyerekekkel szemben ellőtt beszólásai pedig egyértelműen a film csúcspontjai. A sztori amúgy teljesen kiszámítható, és meg sem próbál eredeti lenni, de Elbaz rosszfiús sármja, a jó dumák és a sok cuki gyerek mégis elviszi a hátán az egészet.

voxmeter065

97 perc, francia

Reviewed by Echte on 04 July 2018

Szólj hozzá!