Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 3 + 9    

A password will be emailed to you.

hoteltransylvania01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció

2018.07.12. (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation) A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart. De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

KRITIKA

Drakuláékkal a szitu változatlan: még mindig egy tipikus Adam Sandler-vígjátékban érzik magukat igazán felszabadultan.

Kovács Gellért

hoteltransylvania01Mert ez a sorozat ugye mindig is Sandlerhez kötődött, mégpedig sok (pókháló)szálon – a Sony meg teljesen elégedett volt az előző két rész bevételeivel, úgyhogy miért is változtassanak bármin? Aki szereti az olyasfajta, szépen kivitelezett, családbarát rémfilmparódiát, amelyben a szemfogak ura fehér fürdőnaciban rázza a fenekét egy divatos popdalra, s közben grimaszol is hozzá, annak ez jó hír. A többieknek a harmadik epizód is csak a vérüket szívja majd.
Genndy Tartakovsky még mindig Genndy Tartakovsky, tehát az animáció tényleg gyönyörű, helyenként már-már (de csak már-már) bátran groteszk – értendő ez leginkább a holdfényes-luxushajós vakációt csapdaként használó Van Helsingre, akinek géptestét kifejezetten meghökkentő egy ilyen gyerekeknek szánt produkcióban szemlélni, viszont ettől még nem lesz különlegesebb a Hotel Transylvania 3, legfeljebb csak arra enged következtetni, hogy tényleg tehetséges emberek készítették, akik takaréklángon használták (de legalább használták) kreativitásukat.
Drakula és népes társasága tehát pihen, illetve pihenne, mert a gróf szerelmes lesz, közben meg ugye ott leselkedik rá a bosszúszomjas ősellenség, ám mi ez ahhoz képest, hogy a forgatókönyvet véletlenül sem a történet, hanem a börleszkes gegparádé igyekszik összetartani. A közönség soraiban nyilván sokan lesznek, akik szerint sikerrel, hiszen ezt a filmet aztán tényleg ízlés kérdése szeretni – a többiek viszont ugyanúgy rémesen ásítoznak majd közben, mint ahogy feltételezhetően az előzmények közben is tették.

voxmeter050

97 perc, amerikai

Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Reviewed by Echte on 11 July 2018

Szólj hozzá!