Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 3 + 6    

A password will be emailed to you.

gru01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 3.8/5 (5 votes cast)

Gru 3

2017.06.29. (Despicable Me 3) Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt – az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.

KRITIKA

Van egy jó hírem az utálkozóknak: a Gru harmadik része csak szintet tart, semmi újdonságot nem mutat. Viszont van egy jó hírem a rajongóknak is: a Gru harmadik része tartja a szintet!

Oblath Ádám

gru01Gru boldogan éldegél három fogadott lányával, vadiúj feleségével, miközben immár a jók oldalán igyekszik bevetni menő kütyüit és képességeit a rosszak ellen. Ám amikor nem sikerül elkapniuk a nyolcvanas években megrekedt, egykori gyereksztárból szuperbűnözővé előlépett Balthazar Brattet, váratlanul kirúgják őket. Emellé még kiderül, hogy Grunak van egy ikertestvére, aki apjuk nyomdokain szeretne Gruhoz hasonlatos menő gonosztevővé válni, ám a tehetsége nem igazán van meg hozzá.
Kicsit olyan érzésem van, hogy az írószobában sehogy nem tudtak egyik ötletből sem épkézláb filmet kihozni, így fogták a fivér és a nemezis ötletét, majd nemes egyszerűséggel összeturmixolták. Ez tulajdonképpen jó ötlet volt, ám ezzel együtt is a harmadik – illetve a minyonok külön kis előzményfilmjével együtt a negyedik – kalandhoz érve már látható, hogy a Gru-franchise nem a magvas gondolatokat igyekszik átadni a kicsiknek. Itt egyértelműen a szórakoztatás a lényeg, amit igazából meg is tesz, de eredetiséget nem ad. Ellenben egész jól bővítik az univerzumot, illetve hát a családot. Előző részben a nő, most pedig a testvérszál kicsit megtöri a zsánerben rejlő egyhangúságokat. Ami még egy kis negatívum, hogy a minyonokat itt igen érezhetően parkolópályára tették, pedig még mindig ők adják a mozi poénjainak nettó felét. De egye fene, még így is garantált a szórakozás.

voxmeter060

A Gru 3 a Magyar Filmadatbázisban!

90 perc, amerikai

Gru 3, 3.8 out of 5 based on 5 ratings
Reviewed by Echte on 28 June 2017

Szólj hozzá!