Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 3 + 1    

A password will be emailed to you.

funmomdinner01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Anyák elszabadulva

2017.08.10. (Fun Mom Dinner) Négy anya, akikben az egyetlen közös az, hogy gyermekeik egy iskolába járnak, elhatározzák, hogy összehoznak egy teljesen átlagos vacsorapartit, ahol végre borozgathatnak és pletykálhatnak kicsit úgy, hogy nem kell a férjeik és gyerekeik miatt aggódni. A vacsoravendégek a frissen elvált Jamie (Molly Shannon), “szuperanyu” Melanie (Bridget Everett), a túlstresszelt Emily (Katie Aselton) és legjobb barátja, a társadalmilag kirekesztett Kate (Toni Collette), aki el sem hiszi, hogy Emily rá tudta venni arra, hogy elmenjen velük mulatni. Az éjszaka katasztrófálisan indul, de az alkohol, a karaoke és egy cuki bárpultos (Adam Levine) keveréke egy felejthetetlen estéhez vezet, ahol a látszólag különböző nők rájönnek, több közös van bennük, mint az anyaság és a férfiak.

KRITIKA

Ha csak az amerikai vígjátékokból indulunk ki, akkor biztosak lehetünk abban, hogy szar az életünk, és az egyetlen jó dolgot a haverokkal szétbulizott éjszakák/hétvégék jelentik számunkra a napi taposómalomban.

Tóth Csaba

funmomdinner01Vajon mi más lehet a magyarázat arra, hogy mostanság szinte minden komédia a szerepéből kitörő, vadul bulizó és a vad bulizás által megvilágosodó középosztálybeliekről szól? Sajnos úgy tűnik, hogy nézőként elég könnyen tudunk azonosulni ezekkel a történetekkel, és bár azt hittük, hogy a dolog mostanra kifúj, tavaly a Rossz anyákkal megérkeztek az ugyanazon recept alapján készült női változatok. Az Anyák elszabadulva szinte egy az egyben a tavalyi Mila Kunis-vígjátékot idézi, azzal a különbséggel, hogy most nem sikerült olyan vonzó színészgárdát összeszedni a főszerepekre. Ezúttal is néhány főállású anyuka játszik ereszd el a hajamat, előkerül a spangli és a pia, szabad szájúan beszélnek a szexről, és persze a szabad estéjükön úgy buliznak, mint gimnazista korukban.
Az Anyák elszabadulva nyugodtan odatehető a Koszorúslányok, a Rossz anyák vagy a Csajok hajnalig mellé, csakhogy sokadik érkezőként azért már várnánk tőle valami frissességet, de ilyesmivel egyáltalán nem szolgál. Egy régóta sikeresen működő recept sokadik újrafőzéseként is tartogat ugyan szórakoztató pillanatokat, de leginkább azoknak okoz majd felüdülést, akik a fenti három filmből egyiket sem nézték meg mostanáig.

voxmeter050

89 perc, amerikai

Reviewed by Echte on 09 August 2017

Szólj hozzá!