Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 9 + 7    

A password will be emailed to you.

annabellecomeshome01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Annabelle 3

2019.06.27. (Annabelle Comes Home) Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) meg akarja szabadítani a világot az elátkozott babában bujkáló, minden gazdájára halált hozó démontól, és megkeresi számára a legbiztonságosabb helyet. Ami sajnos a saját házuk pincéjében, az eddigi munkájuk során összegyűjtött tárgyak között, megszentelt üveg mögé zárva van. Ám a babában bujkáló pusztító szellem erősebb, mint hitték volna. Annabelle nem tűri a rabságot. Feltámad, kiszabadul, és ártalmas erejével fellázítja az összes többi, a démon emlékét őrző tárgyat. És természetesen az ellen fordul, aki a leggyengébb: Warrenék kislánya ellen – aki az alvilági gonoszság gyilkos ereje ellen csak a bébiszitterénél kereshet menedéket. A Démonok között-univerzum első leágazása, az Annabelle, óriási siker volt: az immár több mint 1,5 milliárdos eredményt elért filmek legújabb darabja a régi stábbal, a régi szellemben, de újult erővel támad.

KRITIKA

A Démonok között-franchise hetedik darabja és az Annabelle-spin-off harmadik része az Annabelle 3, ha kronológiailag nézzük, valamikor az első Annabelle-film (2014) után játszódik.

Hungler Tímea

annabellecomeshome01Lehetett követni? Nem baj, ha nem. A Démonok között-franchise megalkotója, James Wan lelki szemei előtt példaként mindig is olyan horrorfolyamok lebegtek, amelyekre tinikorában váltott jegyet. Elmondása szerint még akkor is szerette Freddie-t és Jasont, vagyis a Rémálom az Elm utcában, valamint a Péntek 13 folytatásait, amikor azok már nézhetetlenné butultak.
Szerencsére az Annabelle 3-at ez a veszély nem fenyegeti, ám megjegyzendő, hogy akik valódi borzongásra vágynak, minden bizonnyal csalódni fognak a két tini bébiszitter, Mary Ellen (Madison Iseman) és Daniela (Katie Sarife) történetében, akik Warrenék kislányára, Judyra (Mckenna Grace) vigyáznak, miközben Danielának köszönhetően Annabelle kiszabadul a vitrin mögül, és pár démoni entitással ámokfutásba kezd.
A spin-off legújabb darabja igazi régi vágású horrorfilm szeretne lenni a klasszikus kísértetházas, természetfeletti szubzsáner modorában, amely a tinihorrorok hagyományából is bőven merít. A gond az csupán, hogy ez a film nem különösebben félelmetes, sőt, a legjobb epizódjai épp azok, amelyekben lazábban áll horrorfilm mivoltához, és kicsit kifigurázza a zsánert. Ahhoz azonban az Annabelle 3 nem elég tökös, hogy egy az egyben felvállalja, hogy horrorkomédia, így aztán valamiféle fura kísérletnek mondanánk, amelyben elég nehéz tetten érni a koncepciózus rendezői szándékot.

voxmeter060

106 perc, amerikai

Reviewed by Echte on 26 June 2019

Szólj hozzá!