Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 3 + 10    

A password will be emailed to you.

secondact01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 4.0/5 (3 votes cast)

Álommeló

2018.12.13. (Second Act) Maya (Jennifer Lopez) okos, talpraesett nő, aki többre vágyik az élettől. Hosszú évek óta dolgozik a helyi szupermarketben és szeretne feljebb jutni a ranglétrán. Amikor megpályázza a menedzseri állást – ami után oly régóta epedezik -, felsőfokú végzettség híján elutasítják. De Maya nem adja fel ilyen könnyen az álmait. Egy tévedés folytán, amiben egy kamu Facebook profil is szerepet játszik, állást ajánlanak neki New York egyik legmenőbb vállalatánál. Egyszerre minden az ölébe hull, ami után eddig csak áhítozott: csilli-villi lakás, trendi ruhák, remek állás. Csak egy a bibi: mindenki azt hiszi az új helyen, hogy ő valaki egészen más…

KRITIKA

secondact01

Hungler Tímea

Jennifer Lopez továbbra sem ciki, ha romkomról van szó, az Álommeló főszereplőjeként profin megfutja a tőle elvárható kötelező köröket. Dalra ugyan nem fakad (igaz, van a filmben egy jelenet, amikor a konyhában a barátnőivel a Salt-N-Pepától lenyomja a Push Itot), de tangózik egyet a vállalati karácsonyi bulin, szokás szerint büszkén felvállalja a munkáskörnyezetét, a latin gyökereit, sőt, a korát is: egy percig sem akar húszévesnek látszani és a húszévesek problémáival házalni a nézőnél.
A történet szerint Maya (Jennifer Lopez) egy szupermarketben dolgozik, és abban reménykedik, hogy bár diplomája nincs, tapasztalatának köszönhetően feljebb léphet a ranglétrán. Miután a cég a vágyott állást másnak adja, az informatikus zseni unokaöcs közbelép, és szupermenő virtuális személyiséget kreálva Mayának, elintézi, hogy felvegyék a nőt egy híres kozmetikai céghez. A kamuszemélyiségből adódó bonyodalmakra, a valóság és az ideálok ellentétére épülő mozi nem túl eredeti tanulsága ellenére is tisztességes giccs a maga műfajában.

voxmeter055

103 perc, amerikai

Álommeló, 4.0 out of 5 based on 3 ratings
Reviewed by Echte on 12 December 2018

Szólj hozzá!