Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 1 + 10    

A password will be emailed to you.

fiftyshadesdarker01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 1.0/5 (5 votes cast)

A sötét ötven árnyalata

2017.02.09. (Fifty Shades Darker) Amikor a megsebzett Christian megpróbálja visszacsábítani az óvatos Anát az életébe, ő új megállapodást akar, mielőtt adna még egy esélyt a férfinak. Miközben ők ketten megpróbálják újra felépíteni a bizalmat egymás iránt, baljós alakok bukkannak elő Christian múltjából, és elkezdik bekeríteni a párt, hogy szétzúzzák a közös jövővel kapcsolatos reményeiket…

KRITIKA

E. L. James és férjura, aki a forgatókönyvért felelt (az írni nem tudás, úgy fest, családi vonás), valamennyit azért sikeresen átad ebből a szadomazo témakörből: ezt a nézőkínzó mozit valaki élvezi.

Arányi Zsuzsanna

fiftyshadesdarker01A második rész talán még ponyvább, mint A szürke ötven árnyalata, de itt legalább nem volt olyan erős az érzés, hogy a két főszerepet alakító színész még csak nem is kedveli egymást.  Dakota Johsnon érezhetően fellélegzett, hogy fogják még hívni más filmekbe is, ezért tolja fullba a szexkretént, felszabadultan. Jamie Dornan arcán viszont továbbra is felváltva suhannak át a „mikor lesz ennek már vége” és „az asszony meg fog ölni” gondolatok. A történetről nem nagyon lehet érdemben nyilatkozni, mert nincs. Még mindig borzasztóan káros, ötlettelen, bénítóan üres és hazug az egész, nem szabad a filmet egy pillanatig sem komolyan venni, különben jobban megemelkedik a pulzusunk, mint Anának, amikor Grey indokolatlan tornászmutatványát lesi. Ami meg végképp röhejes, hogy a film ráadásul borzasztóan prűd. A legmegbotránkoztatóbb dolog, ami a vörös szobában történik, hogy valószínűleg nem a bőrtípusának megfelelő olajjal masszázsolja Grey Ana mellét. A szobán kívül pedig rápaskol hármat a lány fenekére, aztán misszionárius pózban szexelnek. Micsoda vademberek! A sötét ötven árnyalata nagyjából 115 perccel hosszabb, mint kellene legyen – ezzel elismertem, hogy akadt 3 élvezetes perc a filmben, de ezt is inkább annak a számlájára írom, hogy egy darabig elszórakoztattam magam egy spin-off lehetőségén a szófukar, marcona testőrrel, Taylorral a főszerepben, aki a negyedik falat áttörve kommentálná rezzenéstelen arccal a két főszereplő vergődését. Igen, ennyire leszívott a film.

voxmeter025

115 perc, amerikai

A sötét ötven árnyalata, 1.0 out of 5 based on 5 ratings
Reviewed by Echte on 08 February 2017

Szólj hozzá!