Login | Register
Forgot your password?

Math Required!
What is the sum of: 12 + 9    

A password will be emailed to you.

lifeoftheparty01
Our Rating
Your Rating
VN:F [1.9.3_1094]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

A partiállat

2018.05.10. (Life of the Party) Mit tehet az ember, ha hirtelen észreveszi, hogy már nem kamasz? Deanna (Melissa McCarthy) ugyan kicsit nehézkesen törődött bele a megváltoztathatatlanba, de azért tudja a választ: beiratkozik az egyetemre, és ott a suliba járókat (köztük a saját lányát) meghazudtoló hévvel veti bele magát mindabba, amit egy rangos tanintézmény kínál: pia, bulik, pasik és még több pia. Azután még egy kis buli… A helyzet jó, de nem egyszerű. És csak egyre bonyolultabbá válik…

KRITIKA

Úgy tűnik, Melissa McCarthyt és férjét, Ben Falcone-t nem hatja meg különösebben, hogy legutóbbi közös filmjük kapcsán még mi is megüzentük nekik: nem kellene ezt erőltetni. Büntetnek tovább.

Kovács Gellért

lifeoftheparty01Falcone megint rendezett, nejével párban írta a szkriptet (nagyon kicsit játszik is), McCarthy pedig ezúttal egyetemre visszatérő középkorú anyukát játszik – és a végeredmény nagyjából annyira kellemetlen, dramaturgiailag hanyag és zavarba ejtően kicsit sem vicces, mint A főnök volt két évvel ezelőtt. Azzal a kiegészítéssel, hogy ha semmiféle javulás nem tapasztalható egy alkotói közösség tevékenységében, tán kétszer annyira fáj végignézni az újabb bukást.
Így aztán, amikor McCarthy karaktere azt sajnálja, hogy nem vitt magával a buliba rántott húst, vagy éppen arról beszélget a barátnőjével, hogy ő miért adott franciás nevet a nemi szervének, már nem is reménykedünk abban, hogy lesznek a filmben legalább közepes poénok is. Nem marad más, mint reménykedni abban, hogy mint mindennek az életben, ennek a borzalmas alibizésnek is vége lesz egyszer. De addig még kénytelenek vagyunk végigszenvedni például azt, ahogy címszereplőnk kiáll az előadóterem pulpitusára, s egy döbbenetesen kínos jelenetben szó szerint úgy összeizzadja magát, hogy a legszívesebben felszaladnánk mellé – leginkább persze azért, hogy hazazavarjuk a stábot, s mindenkit megkérjünk, hogy gondolják át ezt az egészet még egyszer, s csak akkor jöjjenek vissza, ha akad valami használható ötletük arra, hogyan lehetne valamiféle érvényes komédiaszerűséget készíteni ebből a rakás szerencsétlenségből.
De ugye erre több okból sincs lehetőségünk, háttal a vászonnak meg nem ildomos ülni, szóval megint mi szívjuk meg azt, hogy Melissa McCarthy és Ben Falcone ennyire rossz hatással vannak egymásra, ha filmekről van szó.

voxmeter035

A partiállat a Magyar Filmadatbázisban!

105 perc, amerikai

A partiállat, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Reviewed by Echte on 09 May 2018

Szólj hozzá!